afbeelding-3Een uitzonderlijk sfeervol ‘beachhouse’ pal aan het IJsselmeer…..!

Droomvakantiehuisje is een houten vakantiehuisje in Workum. Het is een licht en zonnig gelegen huisje met een groot terras op het zuiden. Het kijkt uit over het IJsselmeer en de vuurtoren van Workum. Bij helder weer ziet u in de verte de kerktoren van Hindeloopen. Droomvakantiehuisje ligt twintig stappen verwijderd van het strand. Het strand is een ‘walhalla’ voor windsurfers, kitesurfers, stand-up-peddle-boarders en catamarans. Het huisje is hip en smaakvol ingericht en voorzien van alle comfort.

De camping waar ‘Droomvakantiehuisje’ staat is uiterst verzorgd, rustig en grotendeels autovrij. Tussen 23:00 en 07:00 uur is de toegangspoort gesloten en autoverkeer niet mogelijk. Versterkte muziek en groepen jeugd met bierkratten treft men op deze viersterren camping niet aan.

Het strand van Workum grenst aan de ‘Warkummerwaard’. Dit is een prachtig, beperkt toegankelijk natuurgebied dat speciaal wordt beheerd voor weidevogels en eenden; de slobeend, krakeend, zomertaling, kuifeend en wilde eend, goudplevier, kemphaan en wulp verblijven er graag.

Workum ligt in Sudwest-Friesland waar veel prachtige fietsroutes zijn aangelegd. U fietst van Workum naar Heeg en Balk door weilanden en stiltegebieden met pontjes en bruggetjes.

Overige activiteiten in en nabij Workum zijn: Fluisterbootjes, fietstochten, kitesurfen, windsurfen, zwemmen, jet-skiing, MTB, nordic-walking, museumbezoek, paardrijden, wadlopen en nog veel meer.

Wilt u ook een verblijf boeken voor een heerlijke vakantie in ons mooie droomvakantiehuisje? Vul dan snel het contactformulier in!